Úspěšně proběhla přednáška o kineziologii

11.12.2008 20:43

Ve středu 10.12.2008 se uskutečnila v Městské knihovně v Mariánských Lázních přednáška o kineziologii. Přednášející Mgr. Miloslava Rutová strhujícím a osobitým způsobem hovořila o svém životním příběhu, o své práci, a o svém seznamování s metodou One Brain. Sama toto setkání s lidmi označila spíše za besedu, ve které své povídání hojně obohacovala četnými příklady ze své čtrnáctileté praxe.

Všichni jsme byli potěšeni hojnou účastí. Je patrné, že mnozí lidé hledají cesty k novým možnostem a způsobům pomoci sobě a také svým blízkým. Po přednášce jsme předjednali s paní Rutovou a s paní Mgr. Alenou Samkovou, ředitelkou knihovny, možnosti dalších přednášek. Již nyní můžeme slíbit, že uskutečněná přednáška nezůstane jedinou přednáškou. Tato zpráva je určena všem, kteří v předvánočním čase a také s ohledem na nepříznivé počasí nemohli přijít. Vítáni budou všichni nově příchozí i ti, kteří na přednášce již byli a přijdou znovu.

Celá přednáška byla nahrána ve formě zvukového záznamu a s laskavým souhlasem paní Rutové bude také na těchto našich stránkách uveřejněna. V průběhu několika málo dní si budou zájemci moci nerušeně přednášku opět poslechnout.

V naší fotogalerii umístíme několik fotografií z této akce.

Se svými dotazy, prosbami o radu, vysvětlení či pomoc se může kdokoli s důvěrou obracet na Paulu Koubovou.

Závěrem bychom rádi poděkovali především paní Míle Rutové za její ochotu a skvělou přednášku, paní Aleně Samkové a kolektivu Městské knihovny za laskavé přijetí a možnost využití příjemných prostor knihovny a také manželovi paní Rutové Jiřímu Rackovi za podporu a bezpečnou jízdu nepříznivým počasím.

Zpět