Partnerské vztahy - Prožitkový seminář 1/6 (Plzeň)

10.04.2014 10:00

 

Na prvním z cyklu šesti navazujících seminářů se prostřednictvím svých pocitů a krátkými meditacemi dozvíte, co je třeba udělat pro to, abyste se ve svém partnerském vztahu cítili dobře. V případě, že nyní žádný vztah nemáte, zjistíme příčiny nezdarů a budeme společně hledat způsob, jak se partnerských bloků zbavit. Dále budeme společně hledat bloky, které vám brání v nalezení harmonie ve vztahu nebo které vedou k rozpadu a zániku vztahů.

 

Především se zaměříme na nejhlavnější vztah. Víte, který to je? V mnoha knihách je psáno: „Miluj svého bližního jako sebe sama.“

 

Pomocí metody SRT nalezneme skryté programy a bloky, které nejsilněji brání přijetí harmonie. Pomocí automatické kresby zjistíme, jakým vazbám a vlivům podléhají vaše vztahy, jaká je prognóza do budoucnosti. Čekají Vás další bonusy ve formě postupů, jak svoje nové vnitřní nastavení udržet, posilovat a rozvíjet.

 

Těšíme se na Vás, Paula a Petr

Zpět

Diskusní téma: Partnerské vztahy - Prožitkový seminář I.

Datum 21.05.2014

Vložil Hedvika

Titulek Poděkování

Odpovědět

Děkuji Vám oběma za kurzy Vztahy I a Vztahy II ;-), oba byly krásné a zároveň velmi hluboké. Mohu jen potvrdit, že nejdůležitějším vztahem je vztah sama k sobě, moje současná situace se začala téměř okamžitě již po prvním kurzu léčit, druhý kurz šel více do hloubky, ucelil započatou práci, nyní se daleko více cítím spokojená sama se sebou :-).