Partnerské vztahy - Prožitkový seminář 2/6 (Plzeň)

17.05.2014 14:00

 

Na druhém z cyklu šesti navazujících seminářů prostřednictvím vlastních pocitů a krátkými meditacemi budeme hledat zdroje strachu a obav, staré modely ve vztazích, budeme zjišťovat příčiny neúspěchu při snahách o překonání zažitých vazeb v partnerství nebo při navazování nových vztahů. Navážeme na prožitky předchozího semináře. Zhodnotíme, k jakým změnám po prvním semináři došlo, jaké se objevily „náhody“ a jaké nastaly reakce z Vašeho okolí.

 

Na tomto navazujícím semináři, který rozvíjí základy dané prvním prožitkovým seminářem, se zaměříme na vztah k sobě a vnímání sebe sama.

 

Pomocí metody SRT odkryjeme další skryté programy a bloky, které nejsilněji brání přijetí harmonie. Připravili jsme pro Vás bonusy ve formě postupů, jak svoje nové vnitřní nastavení udržet, posilovat a rozvíjet.

 

Těšíme se na Vás, Paula a Petr

Zpět

Diskusní téma: Prožitkový seminář II. - Partnerské vztahy (Plzeň)

Datum 21.05.2014

Vložil Hedvika

Titulek Poděkování

Odpovědět

Děkuji Vám oběma za kurzy Vztahy I a Vztahy II ;-), oba byly krásné a zároveň velmi hluboké. Mohu jen potvrdit, že nejdůležitějším vztahem je vztah sama k sobě, moje současná situace se začala téměř okamžitě již po prvním kurzu léčit, druhý kurz šel více do hloubky, ucelil započatou práci, nyní se daleko více cítím spokojená sama se sebou :-). Všem, kdo to se sebou myslí opravdově kurzy doporučuji! ;-)